Bio Mulaku

Mjeku Popullor

Dental Prevention
Tooth Extraction

Biografia e Bio Mulaku

Nazmi Mulaku, u lind në Vushtrri më 03.09.1963. Jetoi dhe veproi në Vushtrri deri kur Forcat Serbe filluan maltretimet mbi Shqiptarët.

Gjithçka filloi nga Demostrata e viteve 1981 e deri më vitin 1990. Ku pas nje perleshje qe pati me policine Serbe, saktesisht më 23.03.1990 qendroi 1 ditë ne arrati deri me 24.03.1990 ku u mor ne deklarat në ora 21:30h. Në atë kohe edhe u dergua ne Burgun e Mitrovices ku ishin te burgosur 53 persona, dhe Nazmi Mulaku i ndihmoi te lirohen ne arrati. Ne atë kohë Nazmi Mulaku u largua per ne Shtetin e Suedis ku qendroi nje kohë të shkurtër dhe u largua per ne Zvicerr ku edhe jeton aktualisht. Ku u takua me Adem Sylejmanin i cili e ofroi tek Grupi i Llapit dhe i doli ne ndihme Ismet Avdullahu.

Me ndihmen e familjareve pas 2 muaj, Nazmiut ju bashkangjiten edhe gruaja dhe 3 fëmijet e tij ne Zvicerr, te cilet poashtu ishin te kercenuar politikisht nga forcat Serbe. Nazmi Bio Mulaku njihet si mjek Popullor i cili kete pune e ka trashegimi nga gjyshi i tij, dhe e praktikonte prej moshes 14 vjeçare, mirpo nuk kishte ndonje adres ku shkonin njerezit e larget, merej vetem me ndihmesen dhe sherimin e personave te aferm dhe atyre te rrethit e shoqeris. Nga viti 2004 ai hapi per here te pare zyren e tij, ku ponon dhe pranon Pacient nga e gjithe Bota.

Meret me sherimin e shume Semundjeve siç janë: depresioni, migrena, magjia e zeze, humbja e vetbesimit, frika, dhembje e kokes, dhembje te vazhdueshme te trupit, humbje humorit, pengesa ne fejes, martes, ndarje e çifteve nga sehiret, humbja e vullnetit per pune dhe shkolle. Pengesat ne mbetjen shtatzane, pengesat ne te folur, ecje e ndëgjim. E shume sëmundje të tjera, të cilat janë të shfaqura pas lindjes se personit. Per ndryshe Nazmi Mulaku njihet edhe si person Human i cili cdo fest, çdo vite i panvarur nga askush shkep ndihma per me shume se 200 familje. I cili njihet edhe si sponzor i shume shoqatave Humanitare duke perkrahur ne cdo familje me aq sa kishte mundesi. Veprat e humanizmit i kishte gjithmone dhe vazhdon ti ket edhe me tej

Contact Me

[elfsight_facebook_chat id="1"]