BIO MULAKU Mjek Popullor

Mjeku popullor "Bio Mulaku" ne Zvicerr ne bashkëpunim me hoxhollaret nga Arabia sheron shumë semundje te cilat per shkencen dhe mjeksin jan te panjohura por jo edhe te papranueshme si dhe zgjedhim problemet qe vin si pasoj e magjis se zezë.

NE SHEROJM APO ZGJEDHIM KETO PROBLEME

- Pengesat ne dashuri
- Martesa
- Fejes
- Parandalimin dhe sherimin nga maxhia e zez
- Irika
- Depresioni
- Migrena
- Qetsimi shpirteror
- Mbrojtja nga xhinet
- Mungesa e vetbesimit
- Mbrojta nga syri i keq (msyshi) dhe xhinet, si dhe shum semundje apo probleme tjera qi vin si pas e magjis se zez apo nga shpirtat e kqijë

KONTAKTI

TELEFONI I SHPIS 0041 218 430 514

0041(0)763 494 460
0041(0)763 980 363

ADRESA/ Vallorbe 1337 Route Du creux 19 / CH

Bio Mulaku Shperndan Ndihema

Bio Mulaku Bashpunim Me Hoxhollaret Nga Arabia Sheron Me KURAN RUKJE

Mrekullit e Kur'anit

Kërko

Anketa

PREJ QFAR ANGOHENI
 

Bio Mulaku Kosove

Bio Mulaku Zvicer